Samtaleopptak

Touch er en ledende tjenesteleverandør av opptak av telefonsamtaler. Vår tjeneste støtter alle telefontyper og kommunikasjonssystemer, inklusive fasttelefoner, hussentraler, mobiltelefoner og Skype for Business. Touch Samtaleopptak oppfyller de strengeste krav til sikker lagring av sensitive data.

System- og operatøruavhengig

Vi kan gjøre opptak av din fasttelefoni, mobiltelefoni, Skype for Business SMS/MMS eller chat. Tjenesten vil tilbyr er uavhengig av hvilket telefonsystem og teleoperatører dere benytter.

Ett felles compliance verktøy

Gjennom vår tjeneste kan vi ta opp all din forretningskommunikasjon og lagre denne sikkert. Opptakene gjøres tilgjengelig via én webportal.

Dedikert support-team

Vårt dedikerte support-team hjelper deg til å komme rask i gang og sikrer god oppfølging gjennom hele tjenestens livsløp.

Oppfyller lovkrav

Vår tjeneste oppfyller gjeldene Norske og Europiske lovkrav i personopplysningsloven, verdipapirforskriften og MIFID direktivet.

Samtaleopptak på en enkel og sikker måte

Touch Samtaleopptak er en komplett tjeneste, som inkluderer alt din bedrift trenger av samtaleopptak.

Les mer

Touch Samtaleopptak er sikkerhetsgodkjent av de store bankene i Skandinavia, og støtter norsk og europeisk lovgivning. Alle data er kryptert etter en to-trinns modell som oppfyller kravene i ETSI TR 102 661. Tjenesten er sertifisert etter ”Information Security Management System” standarden ISO/IEC 27001:2005 av DNV Gl Business Assurance Norway AS (Det Norske Veritas). I utviklingen av tjenesten er det også lagt stort fokus på personvern for ansatte og kunder (Personopplysningsloven). Touch Samtaleopptak benyttes av over 100 selskaper innen forsikring, bank og finans. Touch er markedsleder for opptak av telefonsamtaler i Norge. Tjenesten er enkel å ta i bruk og krever ingen store endringer i infrastruktur til din bedrift. Touch sørger for at etableringen av tjenesten går enkelt og greit. Både små, mellomstore og store bedrifter kan benytte tjenesten for Samtaleopptak. Tjenesten støtter alle fasttelefoner, hussentraler, mobiltelefoner, SMS/MMS , Skype for Business og chat, uavhengig av hvilken operatør eller leverandør din bedrift benytter.

Les Mindre

Hva våre kunder sier:

  • Danske Bank benytter Touch Samtaleopptak for å sikre compliance recording for alle våre mobile brukere. Vi har vært kunde siden våren 2012 og er veldig fornøyd med service & support, samt at løsningen oppfyller våre strenge sikkerhetskrav. Vi anbefaler Touch som leverandør av samtaleopptak.
    Geir Øien, Business Management IT
touch
close_btn